Scout House este o anticafenea.

Oferim un spaţiu în care ai la dispoziţie ceai, cafea, cărţi, internet, imprimantă şi proiector. Tu îţi petreci timpul la noi cum doreşti: poţi să socializezi, să înveți, să citești, să desenezi, să îți desfășori proiectele sau să te uiți la filme.

Lucrurile pe care le consumi sau le foloseşti vor fi mereu la îndemână, incluse în preţul plătit pe oră. Credem că în Cluj avem nevoie de un loc accesibil pentru oricine, care să se transforme magic în ceea ce vizitatorii îşi imaginează. Scout House este ceainărie, sală de lectură, galerie de artă, clasă, sala de concerte sau cine ştie ce altceva ne va mai trece prin minte. Vei putea sta oricât de la o oră, cât să savurezi un ceai, până la o zi ca să termini un proiect.

Poţi alege abonamente săptămânale şi lunare care îţi permit să vii şi să pleci când vrei. Taxa de acces ne va ajuta la plata chiriei, la aprovizionarea locaţiei cu toate bunătăţile şi, nu în ultimul rând, la suportul financiar al activităţilor. Această taxa este de 7 lei pe oră, iar după cinci ore vei putea sta cât doreşti, gratuit, până la finalul programului.

ScoutHouse este locul în care cercetașii își desfășoară activitățile, este ambientul preferat de studenți pentru a învăța, este ”scena” serilor de chităreală ale iubitorilor de folk, este spațiul ideal pentru evenimente non-formale, poate fi oaza de liniște din agitația orașului, colțișorul perfect în care să citești o carte bună sau să povestești cu prietenii. Scout House este locul în care îţi pui timpul în valoare!

Iar acum, imaginează-ți o zi ploioasă de toamnă. Sau o după-amiază prea agitată în Cluj. Ori pur și simplu o dimineață normală de marți. Cauți un loc al tău, căruia să simți că îi aparții. Fie că vrei să lucrezi la proiectul ce trebuie predat într-o oră, sau vrei să te joci cu prietenii în pauza de la facultate, ori să îți iei timp pentru tine și cartea aia pe care nu mai reușești să o termini, fie cauți un ambient plăcut pentru învățat, o cameră aranjată prietenos în care să îți prezinți o idee sau doar un spațiu de relaxare în centru, noi vom fi acolo!